Transit

Molly Joyce | Reform | 2018

img
Compositiejaar: 2018
Uitgevoerd op Transit door: VONK

Molly Joyce schrijft haar songs vanuit een persoonlijk gewichtspunt, als een proces van aanpassen, vervormen en hervormen. Ze schrijft over het zoeken naar een manier om zich tot haar omgeving te verhouden met de fysieke beperking die ze heeft als gevolg van een auto-ongeval.
Media en bijlages

PROGRAMMABOEK


Instrumentatie

Concert Transit 2018 Studio STUK 12 oktober door VONK:

Rianne Wilbers - sopraan
Erwin Muller - klarinet, basklarinet
Stefan de Wijs - sopraansaxofoon, baritonsaxofoon

Reggy van Bakel - percussie


Lees verder »     

BIO COMPONIST

Molly Joyce studeerde aan de Juilliard School, het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en de Yale School of Music. Haar muziek wordt omschreven als passioneel, energiek en verschroeiend beroerend. Ze schreef opdrachtwerk voor verschillende gerenommeerde ensemble waaronder de New World Symphony, New York Youth Symphony en New Juilliard Decoda. Als uitvoerder bespeelt Joyce vaak haar vintage speelgoedorgel in verschillende bezettingen, waaronder solo, met speelgoedpiano of met een beatboxer. Ook is ze actief als DJ onder de naam “DJ MJ”.


Lees verder »     

AUDIOFRAGMENT

- album 'Whose Arm Is That?'

Rechten

MATRIX doet haar best alle rechthebbenden met betrekking tot materiaal op deze website te achterhalen. Wie meent dat zijn/haar materiaal onrechtmatig hier is gebruikt, verzoeken wij ons te contacteren.

Creative Commons License


Lees verder »     
Ook interessant...

Kijk ook eens naar deze werken

UITLEENMOGELIJKHEDEN

De partituur en het opnamefragment kan u ook ontlenen uit de collectie van MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek] te Leuven.

Openingsuren: dinsdag & woensdag (10u-18u), donderdag & vrijdag (14u-18u)

Meer informatie: info@matrix-new-music.be


De TRANSIT collectie is een initiatief van MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek], in samenwerking met Festival 20/21 en met de steun van Stad Leuven.