Transit

Nicoline Soeter | Hands full of dirt | 2018

img
Compositiejaar: 2018
Uitgevoerd op Transit door: VONK

In de productie Songs for VONK nodigt bedenker en co-creator Nicoline Soeter componisten uit om samen met haar een nieuw programma te schrijven. Songs for VONK onderzoekt de unieke kleur van de bezetting, het artistieke DNA van de groep.

De Nederlandse Brechtje en Nicoline Soeter schrijven songs met steeds een ander perspectief op het thema evolutie. Nicoline ziet evolutie als een vorm van imperfectie. Het resulteert in een bewogen liedje over haar eigen perfectionisme.

[Nicoline Soeter]
Media en bijlages

PROGRAMMABOEK


Instrumentatie

Concert Transit 2018 Studio STUK 12 oktober door VONK:

Rianne Wilbers - sopraan
Erwin Muller - klarinet, basklarinet
Stefan de Wijs - sopraansaxofoon, baritonsaxofoon

Reggy van Bakel - percussie


Lees verder »     

BIO COMPONIST

Componiste Nicoline Soeter heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als multidisciplinair maker met een sterke focus op de relatie tussen muziek en tekst. Ze werd in 2016/2017 ondersteund door New Arrivals. Soeter schreef onder meer in opdracht van het Fonds Podiumkunsten, festival Wintertuin, November Music, Cultura Nova en Transit. Haar werk werd uitgevoerd bij verschillende festivals en concertorganisaties, waaronder November Music, Cross-linx en de Gaudeamus muziekweek en uitgegeven bij Donemus Publishing.


Lees verder »     

AUDIOFRAGMENT

- album 'Whose Arm Is That?'

Rechten

MATRIX doet haar best alle rechthebbenden met betrekking tot materiaal op deze website te achterhalen. Wie meent dat zijn/haar materiaal onrechtmatig hier is gebruikt, verzoeken wij ons te contacteren.

Creative Commons License


Lees verder »     
Ook interessant...

Kijk ook eens naar deze werken

UITLEENMOGELIJKHEDEN

Het opnamefragment kan u ook ontlenen uit de collectie van MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek] te Leuven.

Openingsuren: dinsdag & woensdag (10u-18u), donderdag & vrijdag (14u-18u)

Meer informatie: info@matrix-new-music.be


De TRANSIT collectie is een initiatief van MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek], in samenwerking met Festival 20/21 en met de steun van Stad Leuven.