Transit

Brechtje | Is that your arm? | 2018

img
Compositiejaar: 2018
Uitgevoerd op Transit door: VONK

Brechtje en Nicoline Soeter schrijven vier songs met steeds een ander perspectief op het thema evolutie. Het thema verbindt de songs in een grotere spanningsboog en geeft tegelijkertijd de bewegingsvrijheid aan iedere maker om zich op een persoonlijke manier ertoe te verhouden. Brechtje werkt hiervoor samen met verschillende dichters en creëert een humoristisch perspectief. Van de onhandige situatie waarin je als twee geliefden een arm teveel kunt hebben tot een song over de evolutie van een Mexicaans gerecht.

[Nicoline Soeter]
Media en bijlages

PROGRAMMABOEK 2018


Instrumentatie

Concert Transit 2018 Studio STUK 12 oktober door VONK:

Rianne Wilbers - sopraan
Erwin Muller - klarinet, basklarinet
Stefan de Wijs - sopraansaxofoon, baritonsaxofoon

Reggy van Bakel - percussie


Lees verder »     

BIO COMPONIST

De Nederlandse componiste en zangeres Brechtje (°1993) studeerde in 2017 af aan het Conservatorium van Amsterdam. Als ware muzikale omnivoor heeft ze een passie voor Zuid-Indische ritmes, Stravinski en Zappa-achtige rock. Ze schreef reeds meer dan 100 opdrachtwerken voor o.a. Muziekzomer, Grachtenfestival en Platzhirsch Festival en is de drijvende kracht achter diverse projecten. Ook is ze artistiek leidster van de Rodeo of Wonder stichting.


Lees verder »     

AUDIOFRAGMENT

- album 'Whose Arm Is That?'

Rechten

MATRIX doet haar best alle rechthebbenden met betrekking tot materiaal op deze website te achterhalen. Wie meent dat zijn/haar materiaal onrechtmatig hier is gebruikt, verzoeken wij ons te contacteren.

Creative Commons License


Lees verder »     
Ook interessant...

Kijk ook eens naar deze werken

UITLEENMOGELIJKHEDEN

De partituur en het opnamefragment kan u ook ontlenen uit de collectie van MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek] te Leuven.

Openingsuren: dinsdag & woensdag (10u-18u), donderdag & vrijdag (14u-18u)

Meer informatie: info@matrix-new-music.be


De TRANSIT collectie is een initiatief van MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek], in samenwerking met Festival 20/21 en met de steun van Stad Leuven.